Nova Complex 3*10 мл

Інтелектуальна трирівнева система з 3 взаємопов'язаних послідовних розчинів, кожен з яких незамінний і обов'язковий в процедурі хімічного поновлення і оздоровлення шкіри. Кожен з трьох розчинів комплексу - це комбінація спеціально підібраних активних компонентів, які максимально підсилюють дію один одного; це комбінація речовин нової концепції, яка базується на взаємодії: низькоконцентрованих каустичних елементів і унікального набору антивікових та пребіотичних інгредієнтів.

AHA Premier: Мультикислотний розчин для початку процедури NOVA пілінгу і підготовки шкіри перед впливом активного розчину за протоколом, для перевірки реактивності шкіри, з метою вирівнювання поверхневого рогового шару для більш рівномірної і ефективної дії ACTIVE розчину, а також зменшення ризику розвитку постпілінгових ускладнень. АНА 10%, рН 3,5

Nova Active. Основний активний розчин в комплексі NOVA. Підходить для всіх типів щільної, толерантної шкіри, в період активної інсоляції застосовується за показаннями з обов'язковим захистом шкіри препаратами з SPF. Комбінація 9 кислот (NOVEM - лат. ДЕВ'ЯТЬ).
35% розчин AHA / BHA / PHA з pH 1,5 виробляє потужну стимуляцію поновлення
тканин, антиоксидантні речовини сприяють відновленню епідермісу,
пребіотики відновлюють нормальну мікрофлору шкіри і підсилюють місцевий
імунітет.

phReductant Спеціальний розчин для правильного завершення процедури NOVA пілінгу, для клінічного догляду за "кислотною мантією" і відновлення нормальної мікрофлори. Комбінація ферментів і пептидів рН 5.0 (REDUCTANT - лат. Відновник).

БАЗОВИЙ ПРОТОКОЛ –  NOVA COMPLEX 

1 етап. Поверхневе очищення. Демакіяж - використовуйте очищаючий засіб за типом шкіри.

2 етап. Зніміть захисний ковпачок з флакону, наберіть у шприц 1 мл розчину AHA PRIMER і нанесіть на шкіру обличчя і шиї, помасажуйте 5-10 хвилин. Можна нанести на зону навколо очей по кістковій межі очниці. Не змивати. Можливо легке поколювання і легка гіперемія шкіри.

3 етап. Зніміть захисний ковпачок з флакону NOVA ACTIVE , наберіть у шприц 1 мл розчину і нанесіть на шкіру обличчя і шиї. Можна нанести на зону навколо очей по кістковій межі очниці. Час впливу підбирається індивідуально, залежить від чутливості шкіри, оптимально 7-10 хвилин. Змийте прохолодною водою. Можливо пощипування і легка гіперемія шкіри.

4 етап. Зніміть захисний ковпачок з флакона pH REDUCTANT, наберіть у шприц 1 мл розчину і нанесіть на шкіру обличчя і шиї, помасажуйте 5-10 хвилин. Можна нанести на зону навколо очей по кістковій межі очниці. Не змивати.

Призначення: Живлення, відновлення

Тип препарату: Пілінги, єксфоліанти

Click to order
Ваше замовлення
Total: 
Payment method
Made on
Tilda