MyAto Clean Gel 250 мл

1780,00
грн.
Концентрація пептидів: 50 ppm

Спеціальний гель для всіх типів шкіри, у тому числі для чутливої. Неймовірно ніжно і м'яко очищує шкіру без відчуття жирної плівки. Формула гелю містить м'які очищуючі пави, що не порушують епідермальний бар'єр і протизапальні фіто компоненти, оздоровлюючі шкіру. Не порушує pН баланс і мікрофлору шкіри.
Особлива технологія виробництва забезпечує рівномірне поширення в текстурі м'якої піни інгредієнтів, які, очищаючи шкіру, зволожують її, залишаючи чистою і здоровою. Гипоаллергенно. Некомедогенний.

Дозволено до застосування вагітним, жінкам у період лактації, а так само під час планування вагітності.
Унікальний ефект ніжного гелю гарантує запатентований комплекс речовин і екстрактів лікарських рослин особливого очищення. Високотехнологічна обробка і очищення компонентів практично виключає побічні алергічні реакції. Рекомендований діткам від 0 років.

ПОКАЗАННЯ ДО ЗАСТОСУВАННЯ
Для всіх типів шкіри, особливо схильних до подразнення і почервоніння.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
Спіньте в долонях гель за допомогою невеликої кількості води і
нанесіть на шкіру ніжними масажними рухами. ретельно
змийте водою.
• Рекомендується в домашніх умовах вмиватися очищуючим гелем щодня вранці і ввечері. Не використовувати для видалення макіяжу в області навколо очей.
• У косметичних процедурах використовується на першому етапі - очищення і демакіяжу.

СКЛАД
Дріжджовий лизат ферментів біфідобактерій, Triple M Complex (гліцин, аланін, глутамінова кислота, серин, аргінін) трипептиди міді-1, Serilesine (ацетилгексапептидом-10) екстракт хаутюйніі серцеподібної, екстракт кореня шоломниці, екстракт кореня коптіса японського, екстракт кореня ясенца, Цераміди низької щільності, гідрогенізований лецитин, β-глюкан, гіалуронат натрію,




Призначення: Дерматит, псоріазі, розацеа

Призначення: Заспокійливе, протизапальне

Призначення: Демакіяж

Тип препарату: Очищення

Click to order
Ваше замовлення
Total: 
Payment method
Made on
Tilda