MyAto Moist Emulsion 150 мл

2210,00
грн.
Вміст пептидів: 450 ppm

Зволожуюча і заспокійлива емульсія лікувально профілактичної спрямованості, призначена для чутливої, надзвичайно сухої, жорсткої, потрісканої та запаленої шкіри. Рекомендується для боротьби проти сухості і відновлення шкіри при атопічному дерматиті, себорейному дерматиті, псоріазі, куперозі та діабеті. Прискорює процес регенерації шкіри і відновлює її захисний бар'єр, заспокоює, пом'якшує та зволожує роздратовану шкіру з ознаками ксероза. Емульсія має приємну текстуру, швидко вбирається у шкіру, без ефекту липкості. Можна використовувати дітям і вагітним жінкам.
Дозволено до застосування вагітним, жінкам, жінкам у період лактації , а так само під час планування вагітності. Рекомендований діткам від 0 років.

ПОКАЗАННЯ ДО ЗАСТОСУВАННЯ
Призначений для лікування та догляду за надзвичайно сухою, потрісканою, запаленою і чутливою шкірою, а так само при атопічному дерматиті, себорейному дерматиті, псоріазі, куперозі та цукровому діабеті.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
Невелику кількість лосьйону нанести на поверхню обличчя і шиї, масажувати до вбирання.

СКЛАД
Дріжджовий лизат ферментів біфідобактерій, Triple M Complex (гліцин, аланін, глутамінова кислота, серин, аргінін) трипептиди міді-1, Serilesine (ацетилгексапептидом-10) екстракт хаутюйніі серцеподібної, екстракт кореня шоломниці, екстракт кореня коптіса японського, екстракт кореня ясенця Цераміди низької щільності, гідрогенізований лецитин, сквалан, пальмітинова кислота, масло ши (каріте), β-глюкан, Вітамін Е

Призначення: Дерматит, псоріазі, розацеа

Призначення: Заспокійливе, протизапальне

Тип препарату: Емульсія

Click to order
Ваше замовлення
Total: 
Payment method
Made on
Tilda