Peptide Shampoo 300 мл

1910,00
грн.
Вміст пептидів: 30 ppm
Пептидний безсульфатний шампунь відмінно очищує шкіру голови і волосся, живить, зволожує, обволікає волосся, захищаючи від агресивного впливу довкілля. Допомагає запобігти пошкодженню та випадінню волосся. Зміцнення і відновлення для пошкодженого і сухого волосся; забезпечує заспокійливу дію на шкіру голови, проти різних видів лущення та подзранення. М'яке очищення для всіх типів волосся, підходить для щоденного миття, підтримує рН шкіри голови. Відновлення природних захисних функцій шкіри.

ПОКАЗАННЯ ДО ЗАСТОСУВАННЯ
• При частому митті голови.
• Чутливій або подразненій шкірі.
• Відновлення після частого фарбування та агресивного стайлінгу.
• При лупі, себорейному дерматиті, псоріазі та інших станах з лущенням і сухістю шкіри.
• При випадінні та порідінні волосся, як доповнення до незмивних засобів.
• Під час активного відпочинку на сонці і морі, при відвідуванні басейну.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
Добре намочіть волосся. Спіньте 2-5 мл шампуню (залежно від довжини волосся) в долонях, потім нанесіть на шкіру голови і волосся, дбайливо помасажуйте 1-2 хвилини. При необхідності (жирне або сильно забруднене волосся) залиште шампунь на волоссі до 5 хвилин. Змийте великою кількістю води. Дуже добре для щоденного салонного, так і для домашнього використання.

СКЛАД
Активні компоненти: Фермент лактобактерії та Аспергилл, HairGenesis 1.1 ™ пептид і трипептиди міді-1, Фіто комплекс 25, Пантенол, гіалуронат натрію, Олія насіння кави арабіка

Призначення: Догляд за волоссям

Тип препарату: Шампунь

Click to order
Ваше замовлення
Total: 
Payment method
Made on
Tilda