BBC PLUS SPF 40 50 мл

1770,00
грн.
Вирівнює тон, приховує недоліки, роблячи шкіру м'якою, ніжною та шовковистою.
Чудова текстура і відтінок, відповідний для шкіри європейського типу здатний підлаштовуватися під колір вашої шкіри .Дуже рівно лягає, має легку текстуру, дуже добре тонує, зволожує і матує шкіру.
Дія BB крему грунтується на принципі багатофункціональності та «інтелектуальності» формул, які здатні перетворити Вашу шкіру в кращу сторону. Це унікальний «гібридний» BB крем для обличчя «5 в 1», який вирівнює тон, приховує недоліки, при цьому захищає шкіру від ультрафіолетового випромінювання, роблячи шкіру м'якою, ніжною та шовковистою.

ПОКАЗАННЯ ДО ЗАСТОСУВАННЯ. не рівний тон шкіри, видимі недоліки шкіри, після інвазивних процедур в якості маскуючого засобу.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ. Нанесіть кілька крапель ВВ крему на шкіру обличчя. Рівномірно розподіліть і масажуйте до тих пір, поки крем повністю не підлаштується під ваш тип шкіри. Крем покриває шкіру тонкою вуаллю при зіткненні з нею, при цьому не забиває пори, дозволяючи шкірі дихати.

СКЛАД: Діоксиду титану, оксид цинку Пептидний комплекс: поліпептид-7, олигопептид-1, олігопептд-2, поліпептид-1, поліпептид-22 MultiEx BSASM ™: екстракт центелли азіатської, шоломниці байкальської, японського горця, солодки, зеленого чаю, розмарину, ромашки Мерістемальний комплекс: каллус винограду, каллус лотоса, каллус іпомеї Ніацинамід, вітамін Е, алантоїн, бетаїн, гіалуронат натрію, корейський простріл, уснея, лецитин, аденозин

Призначення: Тонування, захист

Призначення: Живлення, відновлення

Тип препарату: Крем

Click to order
Ваше замовлення
Total: 
Payment method
Made on
Tilda