AcnoCell Treatment Emulsion 150 мл

2590,00
грн.
Концентрація пептидів: 330 ppm
Протизапальна емульсія для щоденного догляду за жирною і комбінованою шкірою, схильною до появи акне. Легка текстура з високою концентрацією антимікробного і відбілюючого пептидного комплексу і спеціально підібраних фіто компонентів надає оздоровчу дію на проблемну шкіру з ознаками акне. Зволожує шкіру 24 години і забезпечує матуючий ефект. Не камедоногенна.

Спосіб застосування: Нанести невелику кількість емульсії на шкіру масажними рухами до повного вбирання. Використовувати для завершення косметичних процедур. Вдома рекомендується наносити після ACNOCELL Treatment Gel вранці і ввечері.

КЛЮЧОВІ КОМПОНЕНТИ: лізат біфідобактерій, Acnotide (гліцин, аланін, глутамінова кислота, серин, аргінін) Demelaxyl (нонапептид, екстракт кореня кава-кава) Wrinkle Free J316 (димер пептиду-61), Трипептид Меди-1, Глутатіон, екстракт мірту, екстракт настурції, екстракт уснеї, екстракт японського перцю, хаутюйнія, алое, екстракт прострілу корейського, центелли азіатської, екстракт ірису флорентійського, екстракт білої верби, екстракт цимицифуги, Ніацинамід (Віт. В3) Ретинил пальмітат (Віт. А, β-глюкан, алантоїн, гвайзулен, Гліціррізат дікалію, cульфат цинку, прополіс, азіатікозід, мадекозід.

Призначення: Анти-акне

Тип препарату: Емульсія

Click to order
Ваше замовлення
Total: 
Payment method
Made on
Tilda